Recreatie mogelijkheden

Vrije tijd, lekker zelf sporten? Dan bieden wij u een mogelijkheid om Gratis te sporten en of te fitnessen in de buitenlucht.

Outdoor Fitness

Het fitnesscircuit ligt centraal in Meerpark tussen sportpark Voorland en Middenmeer in.

Outdoor fitness is erg populair en een geweldige aanvulling op de reguliere trainingsmogelijkheden.Natuurlijk kunnen de leden van de sportverenigingen zelf aan de slag. Maar ook niet georgainseerde sporters en buurtbewoners kunnen hier aan hun conditie werken. Het is ideaal voor ouders die hun kinderen naar de vereniging brengen en zelf actief willen sporten. Het  fitnesscircuit is uitstekend geschikt voor revalidatieprogramma’s van fysiotherapeuten, voor senioren en als extra aanbod voor het onderwijs. Hiernaast kunnen buurtbewoners die nu al naar het sportpark komen om te wandelen of hard te lopen, hun training uitbreiden op het fitnesscircuit.

Wandelroutes

Het stadsdeel heeft vier wandelroutes door de sportaprken Voorland/Middenmeer en het tuinpark Nieuwe Levenskracht uitgezet. De Vogelroute, de Boemnroute,de Waterroute en de Parkroute. Hier kunt u een boekje met wandelroutes in Sportparken Voorland/Middenmeer downloaden of bekijken.

 

Recreëren op het sportpark voor jong en oud van; speelsloten, loopbruggetjes, balanceren over het water, klimmen of skaten op de ramp,of gezellig met wat vrienden en buren Barbecueën. Dat kan allemaal op sportpark Voorland /Middenmeer. 

Klik hier om contact met ons op te nemen

 

Zin in een bijzondere fiets- of wandeltocht door Amsterdam Oost?

Kijk dan eens op www.a10tours.nl. Op deze webapp staan tien mooie fiets- en wandelroutes met thema’s variërend van film, literatuur, architectuur, kunst, historie tot natuur.

De webapp is een cadeau van hockeyclub AthenA aan de bewoners van Oost. De club, die in oktober haar tiende verjaardag vierde, wilde graag iets terugdoen voor de buurt en de bewoners die hebben meegeholpen aan het succes van de snel groeiende hockeyclub. Een sportief en duurzaam initiatief dat geheel in lijn is met de visie van deze jonge, enthousiaste hockeyclub.

Ook voor kinderen bevat de AthenA10tours leerzame en leuke routes. Zoals de zogenaamde ‘Speurkids-tour’. Deze tour gaat langs bijzondere plekken in de buurt en bevat naast leerzame informatie over deze plekken, een aantal opdrachten.