Foot en fungolf

Footgolf

Footgolf de naam zegt het al, een leuke combinatie tussen voetbal en golf. De deelnemers doorlopen verschillende uitdagende holes met als doel: De bal in zo min mogelijk schoten, langs de verschillende obstakels leiden tot in de hole.

Het Footgolf parcours op Sportpark Middenmeer bestaat uit maximaal 18 leuke en afwisselende holes die variëren in afstand van 50m tot 150m. Afhankelijk van de wensen zijn er verschillende spelvarianten te spelen. Kortom: een ideale clinic als je opzoek bent naar een sportieve fun activiteit.

Footgolf op Sportpark Middenmeer wordt georganiseerd door Fungolfamsterdam. Een combinatie event met Footgolf, Discgolf en/of Supagolf is ook mogelijk. 

Discgolf

Discgolf is de ideale activiteit om samen met je groepen op een ontspannen manier in de buiten lucht te spelen. De targets zijn soms goed te vinden in het open veld en op andere plekken juist weer goed verscholen in de omgeving. De holes op het parcour bestaan uit verschillende afstanden die met verschillende soorten discs overbrugd moeten worden. Kortom een mooie en uitdagende clinic waarbij plezier gegarandeerd is.

Discgolf op Sportpark Middenmeer wordt georganiseerd door Fungolfamsterdam. Een combinatie event met Footgolf, Discgolf en/of Supagolf is ook mogelijk. 

Supagolf

Supagolf het golfspel dat iedereen kan spelen. Men speelt met grotere speciaal ontworpen clubs en grotere ballen. Dit maakt het dus veel makkelijker om de bal te raken. De materialen zijn net iets anders maar de techniek is dezelfde als bij het traditionele golfspel. Tijdens de clinic worden er uitdagende hole uitgezet op het sportpark en kunnen er verschillende spelvarianten gespeeld worden waardoor de activiteit zowel competitief als vriendschappelijk gespeeld kan worden. Supagolf is de ideale bezigheid voor iedereen. Kies voor de perfecte combinatie tussen sport en ontspanning: Supa Golf!

Supagolf op Sportpark Middenmeer wordt georganiseerd door Fungolfamsterdam. Een combinatie event met Footgolf, Discgolf en/of Supagolf is ook mogelijk.

Kijk voor meer informatie op fungolfamsterdam.nl of stuur een email naar info@fungolfamsterdam.nl