Accomodatie

Sportservice Nederland BV werkt graag samen met Stadsdeel Oost voor het gebruik van de accommodaties, de technische voorzieningen en de contacten met de verenigingen en sportpartners die inzetbaar zijn voor de bedrijfssportdagen.

Sportaccommodaties

  • Sportpark Drieburg

Dit sportpark heeft een oppervlakte van ongeveer vijftien hectare waarvan negen hectare is ingevuld voor sportvoorzieningen. Er zijn dertien voetbalvelden, twee cricketvelden, zeven tennisbanen, één korfbalveld en één mini korfbalveld.

  • Sportpark Voorland

Sportpark Voorland ligt in de Watergraafsmeer en is ongeveer twintig hectare groot, waarvan twee hectare uit beplanting bestaat. Er zijn vijf voetbalvelden, vier hockeyvelden, zes tennisbanen, een atletiekbaan, 3 beachvelden voor beachvolley of beachsoccer. Een J.O.P ( Jongeren opvang plek) deze bestaat uit een voetbal en basketbalveldje, een Phono en een skatebaan.

  • Sportpark Middenmeer

Sportpark Middenmeer ligt naast sportpark Voorland in de Watergraafsmeer en rond de Jaap Edenbaan. Dit park bestrijkt ongeveer twee-en twintig hectare sportvoorziening. Hiernaast is 6 hectare beplanting. Er zijn twee-en twintig voetbalvelden, zes honk- en softbalvelden, negen tennisbanen, twee jeu de boules banen, trimvelden en een la Crosse veld.

  • Meerpark

In 2010 is tussen sportpark Voorland en Middenmeer een veelzijdig en innovatief recreatiegebied gecreëerd dat bruist van de activiteiten. Er is een mooie kinder -waterspeelplaats, een jeu de boules baan, een groot schaakbord en fitnesscircuit en barbecueplaatsen aangelegd. Op de sportparken Voorland/Middenmeer en tuinpark Nieuwe Levenskracht zijn daarnaast vier natuurwandelingen, een fitnesstrimparcours en een 18 holes footgolfbaan aangelegd.

  • Sportpark IJburg

Op IJburg ligt sportpark IJburg. Dit park heeft twee kunstgras voetbalvelden en twee kunstgras hockeyvelden, hiernaast een half natuurgras voetbalveld. Het ligt midden in de natuur van het Diemerpark. In 2015 zijn er twee nieuwe kunstgrasvelden gerealiseerd.

 

Lees verder - >

Contact en reserveren ->