Bedrijfssportdagen in Stadsdeel Oost

Waarschijnlijk heeft u binnen het personeelsbeleid nagedacht over een bedrijfsevenement, sportdag, uitje, toernooi of toch liever een leuke maatschappelijk actieve activiteit. Stadsdeel Oost beschikt over vier mooie sportparken bij u in de buurt, goed bereikbaar en midden in het groen. Dicht bij huis, geen reiskosten en er toch even uit zijn!

Een sportdag organiseren is lastig. De ene medewerker houdt van competitie, de ander vindt meedoen belangrijker dan winnen. Sommige afdelingen melden zich massaal aan voor het voetbaltoernooi, anderen laten het afweten. Zij hadden liever een mooie route gefietst. Geef die zorgen uit handen! Het stadsdeel werkt graag samen met organisatoren en organisatiebureaus o.a. Sportservice Nederland. Sportservice Nederland is in staat een keuzeprogramma’s samen te stellen voor elk wat wils.

 

Wij organiseren graag uw bedrijfssportdag, toernooi of uitje!

U vertelt ons uw doel van de sportdag, de wensen en mogelijkheden van uw medewerkers. Dit vertalen wij naar alle facetten van de sportdag: opzet, wijze van communiceren en keuze van activiteiten. Tijdens de voorbereiding en uitvoering van de sportdag combineren we gedegen organisatie met een prettige sfeer. Wij nemen al het werk voor u uit handen en houden u regelmatig kort en bondig op de hoogte van de voortgang.

Wilt u een goed georganiseerde, originele en effectieve sportdag voor uw medewerkers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees verder ->

Contact en reserveren ->

Hier kunt u onze brochure bekijken en/of downloaden. 

Met vriendelijke groet,

Hellen Velders
Intensiveringsmanager sportparken
h.velders@oost.amsterdam.nl
tel:020-2535148/06-1034.9277
Gemeente Amsterdam
Stadsdeel Oost